Cea mai sexy soţie de antrenor îşi permite orice! Câţi bani scoate din buzunar Adriana Petrescu, în vacanţă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cea mai sexy soţie de antrenor îşi permite orice! Câţi bani scoate din buzunar Adriana Petrescu, în vacanţă © Instagram

Soția lui Dan Petrescu adoră vacanțele! Adriana Petrescu a plecat într-o vacanţă specială, aşa cum face deseori, de data aceasta în Singapore, locul exclusivist unde se relaxează milionarii lumii. 

Din imaginile de vacanță pe care soţia lui Dan Petrescu le-a postat pe contul ei de Instagram, am aflat că s-a cazat la unul dintre cele mai renumite hoteluri din lume, iar pentru o noapte petrecută acolo a plătit nu mai puțin de 1.000 de euro, potrivit Antena Stars.

Soția lui Dan Petrescu s-a bucurat de peisajele idilice, de vremea frumoasă şi a imortalizat fiecare moment de pe străduţele din Singapore!

Adriana Petrescu nu şi-a lăsat acasă ţinutele de mii de euro şi nici genţile de firmă! De câte ori iese din casă, soţia lui Dan Petrescu arată ca scoasă din cutie! Stil şi rafinament, cum rar mai vezi, nu degeaba i se mai spune şi Victoria Beckham de România!

Dan Petrescu este un bărbat care ştie cum să-şi răsfeţe soţia. Pentru că aceasta îi este mereu alături şi îl ajută atunci când nimeni altcineva nu poate să facă asta, Dan Petrescu o răsplăteşte pe măsură pe Adriana.

Adriana Petrescu are o siluetă de invidiat, dar doar nu vă gândeaţi că acest fizic de invidiat se menţine fără mişcare, nu-i aşa? Frumoasa soţie a marelui antrenor face sport zilnic şi putem spune că demonstrează, din nou, că frumuseţea cere sacrificii. Tratează fiecare exerciţiu cu maximă seriozitate, iar pentru rezultate vizibile, Adriana Petrescu are grijă să lucreze fiecare grupă de muşchi în parte.  

Abdomenul de invidiat al soţiei lui Dan Petrescu se obţine doar prin multă, multă muncă la sală. Însă, Victoria Beckham de România adoră să facă sport chiar şi în parc. Şi ce mai exerciţii... Aşa că, fetelor, dacă vreţi să aveţi un corp perfect, bine lucrat, puteţi să luaţi exemplu de la Adriana Petrescu.

Mai ales că este foare activă pe Instagram. Acolo unde postează zilnic fiecare exerciţiu, dar şi viaţa luxoasă pe care o duce în Dubai.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro