VIDEO / Ceartă și scandal la „Te iubesc de nu te vezi”. Gabriela Cristea a părăsit platoul emisiunii

+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea a părăsit platoul emisiuni © captură video Antena Stars

Ediția de astăzi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a început cu un mare scandal în platou! După ce au spus că au avut o aventură, Claudiu și Maria sunt puși la zid de toți participanții și chiar de către spectatori, iar Gabriela Cristea a părăsit platoul emisiunii sale, fără să înțeleagă ce anume se întâmplă cu oamenii cu care ar fi trebuit să aibă o emisiune decentă și serioasă. 

Claudiu și Maria sunt puși la zid de toată lumea! Toți îi acuză că sunt în fel și chip, după ce Maria a povestit că a avut o aventură cu acesta, iar ieri, Claudiu a încercat să o ceară de soți,e dar răspunsul moldovencei a fost unul negativ. În această seară, emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” a început cu un mare scandal. În loc să fie primită în platou cu aplauze și cu zâmbetul pe buze, așa cum se întâmplă ca de obicei, frumoasa Gabriela Cristea a fost nevoită să asiste la tot acest „circ” ce se desfășura sub ochii ei. La un moment dat, sătulă până peste cap de ceea ce vede și de faptul că participanții săi nu se pot comporta civilizat, Gabriela Cristea a părăsit platoul emisiunii. 

Cu toate acestea, reproșurile au continuat și în lipsa moderatoarei de televiziune, toți spunându-și punctul de vedere în toate felurile posibile. 

După mai bine de 15 minute, timp în care participanții de la „Te iubesc de nu te vezi” s-au certat, Gabriela Cristea a revenit în platou și i-a pus pe toți la punct. 

„Acum vorbesc eu. Vreau să vă spun că v-ați făcut de tot râsul și v-am lăsat să vă vadă lumea așa cum sunteți. Vă certați de vrep 25 de minute și de vreo 15 minute sunteți pe post, v-au văzut telespectatorii așa cum sunteți. Acum mă ascultați pe mine. 
Dacă aveți de gând să vorbiți civilizat și pe rând, vom vorbi. Dacă nu, vă duceți acasă și de mâine voi avea participanți noi, pentru că unii chair suferă de singurătate. Ați descoperit că e frumos să stați la televizor. Eu cred că voi confundați lucrurile”
a spus Gabriela Cristea. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro