Cei mai iubiți concurenți de la MPFM sunt în al nouălea cer la final de an. ''Mulțumim, Doamne, pentru tot''

+3 click pentru
galerie

Cei mai iubiți concurenți de la MPFM sunt în al nouălea cer la final de an. ''Mulțumim, Doamne, pentru tot'' © Facebook

Doi foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu sunt în culmea fericirii la final de 2019. Cei doi au avut un an de poveste, astfel că au ținut să împărtășească cu toată lumea recunoștința pe care o simt.

Teodor și Ionela, pentru că despre ei este vorba, trăiesc cea mai mare bucurie pe care un om o poate avea în viață: sunt părinți, iar de când micuțul lor a venit pe lume, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Anul acesta, Sărbătorile de iarnă au căpătat un alt sens pentru cei doi, după ce micuțul lor le-a umplut sufletele de pace și armonie. Și pentru că Teodor și Ionela au vrut să marcheze într-un fel special primul Crăciun împreună cu băiețelul lor, cei doi au decis să facă o ședință foto de colecție. Și să nu credeți că aceasta a fost doar de Crăciun, pentru că foștii concurenți au mai făcut o sesiune de fotografii și pentru Noul An.

Teodor a ținut să împărtășească cu toată lumea imaginile și, totodată, bucuria și recunoștința pe care el și soția lui le simt.

''Final de an.."un 2019", care pentru noi a fost cel mai frumos și special an din viața noastră. Mulțumim, Doamne, pentru tot, pentru cea mai mare binecuvântare, copilul nostru drag, toată fericirea și împlinirea!🙏❤ Un An Nou fericit vă dorim, cu multe realizări, sănătate și tot ce vă doriți alături de cei dragi!🤗👪2020, te așteptăm!😁🎉 Te iubim enorm, îngerașul nostru. Fericiți și împliniți🥰💞'', este mesajul transmis de proaspătul tătic, Teodor de la MPFM.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro