Cel mai mare regret al Elenei Ceaușescu despre fiul ei, Nicu. "O drăcuia, vorbea urât cu ea"

Cel mai mare regret al Elenei Ceaușescu despre fiul ei, Nicu. "O drăcuia, vorbea urât cu ea" © Arhiva

Elena Ceaușescu și-a iubit copiii mai presus decât orice și, în timp ce mulți spuneau că i-a răsfățat prea mult, soția dictatorului Ceaușescu a continuat să facă ceea ce știe cel mai bine: să le facă toate poftele.

Dar iată că faptul că nu le-a refuzat nimic nu prea a ajutat-o să aibă o relație bună cu ei, mai ale cu fiul mijlociu, Nicu Ceaușescu. Dezvăluirea a fost făcută de Ilie Micolov, unul dintre artiștii preferați ai Elenei Ceaușescu. Interpretul a declarat că a refuzat-o pe soția cântărețului atunci când a fost invitat să cânte, tocmai pentru motivul că era "cam sensibilă", după certurile cu 
Nicu Ceaușescu. 

Unul dintre cei mai populari artişti ai anilor '80, Ilie Micolov, autorul marelui succes “Dragoste la prima vedere”, a declarat în emisiunea ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars că a refuzat să-i cânte Elenei Ceaușescu, într-un moment de slăbiciune a acesteia, când avea probleme cu fiul ei Nicu.

"Am refuzat-o. Prima dată când a fost ziua lui Ceaușescu, unde este acum Casa Poporului. A doua oară eram într-un turneu la Bacău și a treia oară ea m-a chemat. Fiind în probleme cu Nicu, era nostalgică. Poți să fii împăratul împăraților, nu ții averile în mână. Toate se adună în suflet. Și ea avea, ca orice om, o rană în suflet. Ăsta nu o asculta. O drăcuia, vorbea urât cu ea, ca mamă. Și îi plăcea ei cântecul ”Din noua casă”. O înduioșase. M-a chemat și eu nu m-am dus", a spus Ilie Micolov.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro