Celebră Miss, sedată abuzată și drogată? Irina își cere dreptatea! "M-am trezit într-un apartament necunoscut"

Celebră Miss, sedată abuzată și drogată? Irina își cere dreptatea! "M-am trezit într-un apartament necunoscut" © captura video

Irina, un fotomodel de succes, este bulversată, după ce i s-a întâmplat duminică seara. Celebra Miss crede că ar fi fost abuzată și că cineva i-ar fi pus ceva în pahar. Altfel nu-şi poate explica de ce nu mai ţine minte nimic din ce s-a întâmplat şi nici de ce s-a trezit singură, într-o casă în care nu mai fusese niciodată! 

Irina, steaua podiumurilor are o poveste care pare ruptă dintr-un film de groază. "M-am trezit duminică dimineață într-un apartament necunoscut în centrul capitalei. M-am trezit dezbrăcată și nu-mi amintesc cum am ajuns acolo! Am ieșit în oraș. Mai întâi la restaurant. Cu un băiat pe care îl cunosc. Și după aia am decis să mergem și în club. S-a intâmplat ceva și nu mai țin minte nimic! Ce-a urmat după ce am mers la bai, e total zero. Nu-mi amintesc nimic.", a povestit Irina, la Acces Direct. 

Celebra Miss s-a stabilit în Capitală acum un an, împreună cu prietenă ei, Ema. Şi tot împreună, fetele au ieșit să se distreze sâmbătă seară, într-un club din centrul Bucureștiului. Dar nimic nu prevestea ce avea să păţească frumoasa Irina. Irina este încă în stare de șoc. Celebrul fotomodel a pus la dispoziție discuțiile de pe rețelele de socializare și filmările făcute sâmbătă. 

Seara a început la restaurant. Irina s-a întâlnit acolo cu Gabriel. De acolo, au plecat direct în club, neștiind ce va urma pentru ea. Pe drum, Irina și-a chemat și prietena pentru a nu fi singură cu un băiat pe care cunoștea de puţin timp. 

"Efectiv două pahare am băut. Atât. Nu sunt obișnuită să beau mult! Lucrurile mele sunt. Pantofii, geantă, rochia. Nici nu țin minte, când m-am dezbrăcat. Cum am ajuns acolo? Nu-mi amintesc nimic!  Nici Gabriel nu-mi răspunde. Prietenele mele nu știu, că nu au fost acolo. E total ceață!",  a mai spus Irina. 

De atât a fost nevoie pentru ca Irina să nu-și mai amintească nimic! Mai mult, frumoasa şatenă bănuiește că cineva i-ar fi pus ceva în pahar. Cert este că, a doua zi, fata s-a trezit într-un apartament care nu era al ei. A încercat, disperată, să ia legătura cu prietena ei. Ba chiar i-a şi trimis un filmuleț cu ce a găsit în locuință. Celebra miss este hotărâtă să meargă până în pânzele albe să afle adevărul! Chiar dacă acesta poate fi dureros. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro