VIDEO / Celia, din nou încercată de soartă! A pierdut o sarcină, iar sora ei a fost operată de urgență

+3 click pentru
galerie

Celia, alaturi de sora ei © Facebook

Celia a traversat o perioada mai puțin plăcută a vieții ei, după ce sora ei a avut probleme de sănătate și a trebuit să se întoarcă în România.

Sora Celiei a fost operată de urgență, din cauza unei pietre la bilă, iar problemele sale de sănătate a ținut toată familia în alertă.

"A fost ziua soțului meu în urmă cu ceva timp, sora mea avea o piatră de trei centimetri la fiere. Ea știa, dar nu credea că este atât de mare. Se blocase și nu își mai revenea, a băgat-o în operație de urgență. I-au săus că nu se poate să plece acasă. E cea mai bună soră din lume, cu toată sinceritatea spun că nu am mai întâlnit un om așa bun. Ne-a ținut în suspans, dar e totul bine când se termină cu bine. Sunt trecută prin toată și prin bune și prin rele și prin lacrimi.", a mărturisit Celia, la Răi Da Buni. 

Celia și soțul ei, Ardeli Ancuţa, sunt căsătoriți de cinci ani și, de-a lungul poveștii lor de dragoste au avut de depășit multe probleme. Celia a pierdut o sarcină și atunci a avut cel mai mult nevoie de susținerea ei. 

"Încercăm să îl ducem pe Angelo în Timișoara la grădiniță, dar mai avem nevoie de niște documente din Australia, mai așteptăm. O să mergem și în Australia, acolo vrem să ne retragem. În ultimii cinci ani am stat în București, Timișoara, Deva și Australia. Toți spun că e frumos, eu spun că e obositor. Eu îl simt alături pe soțul meu, am avut și noi urcușuri și coborâșuri, este important să ne susținem. Trebuie să existe o armonie, asta încercăm să facem. În momentul în care am pierdut sarcina a fost o perioadă dificilă, acum reparăm. Eu sunt mai de modă veche, țin foarte mult la familie, suntem potriviți unul pentru celălalt, este important să facem lucrurile să meargă.", a mai spus Celia, la Răi Da Buni. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro