Cerere în căsătorie în direct! Roxana Prințesa Ardealului face iar nuntă cu tatăl copilului ei

+3 click pentru
galerie

Cerere în căsătorie în direct! Roxana Prințesa Ardealului facă iar nuntă cu tatăl copilului ei © Agenția VIP

Moment inedit, în direct la „Agenția VIP”! Cei mai năbădăioși „porumbei” de la noi din showbiz s-au împăcat după ce au luat-o pe drumuri separate și au aflat că vor deveni părinți. Mai mult, pentru a doua oară, au decis să se căsătorească!

Surpriză pentru Roxana Prințesa Ardealului, chiar în direct. După mai multe despărțiri și împăcări, cântăreața și iubitul ei, Florin, au luat-o din nou pe drumul cel bun și par pregătiți să construiască un cămin împreună.

Cerere în căsătorie, în direct

Invitați la „Agenția VIP”, cei doi au vorbit despre momentele agitate prin care au trecut în ultima perioadă. Mai întâi s-au logodit, urmând să se despartă doar câteva zile mai târziu. Fix atunci când erau despărțiți au aflat, culmea, că urmează să aibă și un copil!

Din fericire, se pare că au depășit acest moment, iar Florin a mai făcut o nouă încercare. A luat buchetul de flori, s-a pus în genunchi și i-a mai pus blondinei marea întrebare, pentru a doua oară.

„Pentru că te iubesc foarte mult și pentru că o să am un copil cu tine, vreau să știu, pentru a doua oară, dacă vrei să fii soția mea”, i-a spus Florin.

Ce răspuns a dat Roxana? Unul afirmativ, bineînțeles! Cei doi s-au sărutat și, îmbrățișați, au dansat.

Cum a anunțat sarcina

Roxana Rotar, pe numele ei din buletin, a publicat pe pagina sa un mesaj în care își anunță admiratorii că în curând va deveni mamă. Ea și iubitul ei vor avea un băiețel pentru care au ales deja numele: Dominic.

„La omul bun durează mai mult,să își găsească fericirea,stiam ca Dumnezeu imi va da după sufletul meu❤😊🤗 Da acum pot să spun ca sunt fericită, ceea ce îmi lipsea am si in curand vom fi trei❤🙏

Ce poate fi mai minunat de atata, cea mai mare bucurie și binecuvântare de la Dumnezeu🙏 Familly❤Domi baăiatul nostru scump abia aștept să vii pe lume, până atunci sper să am o sarcină ușoară, până acum nu am avut probleme🙏👼🤗”, a scris cântăreața.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest