EXCLUSIV! Veşti bune pentru Radu Mazăre! Cererea pentru căsătorie în penitenciar a fost aprobată

EXCLUSIV! Veşti bune pentru Radu Mazăre! Cererea pentru căsătorie în penitenciar a fost aprobată © arhivă

Veşti foarte bune pentru Radu Mazăre! Cererea pentru căsătorie în penitenciar a fost aprobată. 

Potrivit surselor www.spynews.ro, astăzi a fost aprobată cererea pentru căsătoria lui Radu Mazăre. Dosarul a fost depus pe data de 10 iunie, de către avocata Lizeta Haralambie. Aşadar, în doar câteva săptămâni, Radu Mazăre şi Roxana vor deveni soţ şi soţie. 

Lizeta Haralambie, despre Roxana, iubita lui Radu Mazăre

Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, care este şi bună prietenă cu acesta de 25 de ani, a precizat de fiecare dată că Roxana este o femeie minunată, care i-a fost mereu alături lui Radu Mazăre şi care merită din plin tot ce este mai bun.

Mama lui Radu Mazăre a făcut declaraţii zilele trecute

"Vine spre sfârșitul lunii (n.r. Roxana). Asta cu rochia,  cu inelele e în sarcina lui Mihai, fratele lui. Nu se poate, nu ai ce să pregătești. Meniu nimic, zero. Chiar am întrebat și eu că soțul meu în 1975 a pus niște vin și a scris pe etichetă că se va deschide la nunta lui Radu, dar acum am întrebat și nu se poate. Nu știu cine vor fi nașii, își dorește pe cineva. (...) La capitolul ăsta am lucrat destul de mult de-a lungul anilor să îl lămuresc să se însoare. Lumea s-a schimbat. Cred că acum o și iubește. Sunt împreună de ani de zile. E de apreciat că stă lângă el în situația asta. E de apreciat A vrut să facă un gest care să îi compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei", a declarat mama lui Radu Mazăre. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro