Cezar Ouatu, îndrăgostit lulea de noua sa iubită: "Sunt fericit şi împlinit, viitorul ne rezervă multe"

+4 click pentru
galerie

Cezar Ouatu © Instagram

Cezar Ouatu este îndrăgostit până peste cap! Cântărețul nu s-a sfiit să vorbească în exclusivitate la Antena Stars despre cea care i-a furat inima cu totul! Iar iubita lui nu e deloc străină de lumea mondenă!

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău, un cunoscut makeup artist din Capitalăformează un cuplu reuşit, iar artistul este extrem de mândru de cucerirea sa.

"Da, este iubită mea şi mă mândresc să spun chestia asta. Voi ştiţi bine că nu sunt genul care se afişează la evenimente, sunt genul mai retras, cu atât mai mult legat şi de viaţă mea privată sunt o persoană rezervată. Avem o chimie foarte făină, viitorul cred că ne rezervă multe împreună, şi nu doar cred, cred că ceea ce este între noi este mai puternic decât orice alt factor extern care ar deranja, deci suntem fericiţi. Şi am decis într-un fel să fiu natural, onest." a spus artistul.

Cezar Ouatu şi-a asumat relaţia de iubire şi mărturiseşte că au foarte multe lucruri împreună.

"În primul rând acea grijă şi acel sentiment de protecţie pe care nu l-am mai simţit de ceva vreme şi cred că s-a creat o reciprocitate imediată între noi chiar dacă nu este de foarte mult timp relaţia, câteodată stai 10, 15 ani şi nu e chimia aia, şi deodată vine. Cu cât nu-ţi plănuieşti, cu atât lucrurile se întâmplă şi asta s-a întâmplat şi acum. Sunt fericit şi împlinit în primul rând, avem grijă unul de celălalt şi asta e important. Nu sunt pe principiul fiecare pe calea lui şi ne întâlnim acasă, nu, trebuie să avem grijă unul de celălalt. Cred că avem foarte multe chestii în comun şi tocmai chestia asta ne face să fim extrem de degajaţi şi de asumaţi." a mai completat Cezar Ouatu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro