Cezar Ouatu, pus la punct de fosta iubită! "Eu am făcut un gest foarte frumos"

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu, pus la punct de fosta iubită! "Eu am făcut un gest foarte frumos" © Instagram

El i-a aruncat săgeţi după despărţire, dar ea l-a pus la punct! Andreea Vilău a avut un mesaj dur pentru Cezar Ouatu, la câteva zile de la despărțire. 

Cezar Ouatu a vrut să îngroape securea războiului și să facă un gest drăguț față de fosta lui iubită, Andreea Vilău. Cu ocazia onomasticii, artistul i-a trimis un buchet de flori și inelul de logodnă pe care ea i l-a lăsat atunci când a părăsit locuința în care au stat împreună. 

''Eu am făcut un gest foarte frumos de Sf Andrei, .i-am trimis un buchet de flori şi i-am retrimis inelul pe care ea  mi l-a dat înapoi când a plecat. Eu i-am spus că am să îi dau ceva foarte important, care îi aparţine şi i-am dat inelul înapoi. Asta mi se pare memorabil. Nu a răspuns în niciun fel? Nu! În momentul de faţă nu îmi mai doresc nimic din fosta relaţie pentru că au fost foarte multe la mijloc.'', a declarat Cezar Ouatu, la Xtra Night Show. 

Andreea Vilău, mesaj dur pentru Cezar Ouatu

După ce s-au despărţit la doar câteva lui de la logodnă Cezar Ouatu şi Andreea Vilău se pare că au dat cu totul uitării timpul petrecut împreună! Aşa se face că după apariţia artistului la braţ cu o altă femeie, fosta logodnă a ţinut să îl pună la punct cu un simplu mesaj.

''Nu poţi să construieşti un regat cu cineva care atenţia oraşului.'', a postat Andreea Vilău, pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro