Cezar Ouatu, răvășit de o fată de oraș? Când ne așteptam să fie nuntă, s-a lăsat cu despărțire. "Devenisem un cerșetor de afecțiune"

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu, răvășit de o fată de oraș? Când ne așteptam să fie nuntă, s-a lăsat cu despărțire. "Devenisem un cerșetor de afecțiune" © Instagram

Nu mai e cale de întoarcere! Cezar Ouatu și Andreea Vilău și-au spus adio, iar de această dată ruptura pare să fie definitivă. Artistul pare hotărât să își continue drumul, mai ales că în viața lui a apărut și o brunetă sexoasă, de care este foarte atașat.

În urmă cu puțin timp paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Cezar Ouatu și Simona Iacob în timpul unei întâlniri la ceas de seară, iar cei doi păreau foarte îndrăgostiți. Atunci, artistul nu a fost să dea foarte multe detalii, însă acum a ieșit la iveală și motivul pentru care a decis să se despartă de Andreea Vilău, deși anunțau foarte hotărâți că își planifică nunta. 

"Cât despre Simona, era prima dată când ne-am cunoscut, noi ieșind dintr-o relație, nefăcând publică această ruptură, pentru că nu mi-am dorit să fac publică despărțirea. Este prima întâlnire cu Simona, care nu este devoratoare și așa mai departe, este în primul rând Simona Iacob, o fată extrem de afectivă și așa mai departe. Este un început, bineînțeles, nu-mi doresc decât, dacă mă pot numi așa, devenisem un cerșetor de afecțiune în fosta relație.", a spus Cezar Ouatu

Se terminase de mult?

Mai mult, Cezar Ouatu spune că lucrurile în fosta lui relație nu erau deloc în regulă și, chiar dacă pe rețelele sociale pozau în cuplul fericit, sentimentele se atenuaseră, iar el nu primea atât de multă atenție pe cât oferea. 

"Eu nu-mi doresc decât să ofer mai mult și la rândul meu să primesc, nu neapărat la fel de mult, dar un minim de afecțiune. Femeia trebuie să aibă cât de cât grijă de bărbatul ei. Eu m-am implicat foarte mult în această relație, cu mici greșeli, dar orice ar putea spune Andreea sau tot cercul nostru de prieteni, familie și așa mai departe. În momentul în care oferi foarte mult, la un moment dat, neprimind mai nimic.", a declarat Cezar Ouatu, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro