După ce s-a despărţit de iubită, Cezar Ouatu a făcut un nou anunţ trist. "Mi-e dor de tine"

+3 click pentru
galerie

După ce s-a despărţit de iubită, Cezar Ouatu a făcut un nou anunţ trist. "Mi-e dor de tine" © Foto: Facebook

Cezar Ouatu nu trece printr-o perioadă tocmai bună, după despărţirea de iubita sa, Andreea Vilău. De asemenea, Cezar Ouatu nu poate trece nici peste pierderea părintelui, iar gestul făcut astăzi i-a înduioşat pe fani.

Cezar Ouatu îi simte lipsa tatălui său, astfel că a decis să transmită acest sentiment public. Simpaticul artist a postat o fotografie cu părintele său din tinereţe pe reţelele sociale, transmiţând şi un mesaj emoţionant, care îţi face pielea de găină.

"Mi-e dor de tine 😓 Cel mai bun prieten al vieții mele", a scris Cezar Ouatu, care se simte trist, pe reţelele sociale. Artistul traversează o perioadă dificilă a vieţii sale, mai ales că în urmă cu puţin timp a făcut anunţul despărţirii de cea care i-a fost parteneră, Andreea Vilău.

CITESTE SI: VIDEO / Motivul pentru care Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au depărțit: "Uneori sunt și factori externi"

"Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate, pentru blândețea și răbdarea ta !!! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe !!! Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele dar pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această tema delicată !!!  “Sometimes i just want to get far away from it all” (n.r. câteodată vreau să plec departe de toate.", a scris Cezar Ouatu de Dragobete pe Facebook. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest