Cezar Ouatu, în lacrimi la tv. Durerea pe care a ţinut-o ascunsă ani la rândul. "Tatăl meu a murit pe scenă"

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu, în lacrimi la tv. Durerea pe care a ţinut-o ascunsă ani la rândul. "Tatăl meu a murit pe scenă" © Captură

Cezar Ouatu este un om plin de viaţă şi cu zâmbetul pe buze, însă artistul are ţinută ascunsă în suflet o mare durere. Acum şi-a făcut curaj şi a dezvăluit care este cea mai mare suferinţă a sa.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Cezar Ouatu a povestit despre momentul în care şi-a pierdut tatăl. Părintele său, la fel ca şi el, a fost artist, astfel că Cezar Ouatu se simte cum nu se poate mai mândru că i-a călcat acestuia pe urme.

În plus, Cezar Ouatu a precizat că chiar tatăl său a fost cel care l-a împins pe drumul muzicii, după ce a văzut că este talentat, tocmai de aceea, Cezar Ouatu regretă că tatăl său nu a putut să se bucure mai mult de el. De asemenea, Cezar Ouatu a povestit că relaţia pe care a avut-o cu părintele său a fost una indestructibilă, acesta fiindu-i şi cel mai bun prieten.

Pierderea sa a fost uan dureroasă, pentru că cei doi şi-au luat la revedere într-un fel normal, iar la puţin timp după despărţire a fost anunţat că tatăl lui şi-a dat sfârşitul pe scenă.

"De cand l-am pierdut pe tata simt o mare nevoie de afecţiune. Nemaiavându-l pe tatăl meu de vreo 7, 8 ani, care a fost un mentor şi cel mai bun prieten al meu, trebuie să recunosc că sunt foarte mândru că el de acolo de undeva de sus în colţul gurii zâmbeşte şi este extrem de mândru. Îmi place să vorbesc la prezent că îi simt prezenţa", a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.

Cezar Ouatu, relaţie superbă cu mama lui

De altfel, Cezar Ouatu are o relaţie foarte frumoasă şi cu cea care i-a dat viaţă. Ajunsă la 76 de ani, Cezar Ouatu o descrie pe mama lui drept un model de femeie pentru el. Chiar dacă atunci când era copil o vedea drept inamicul numărul unu, pentru că era mai dură, cu trecerea anilor şi-a dat seama cât de importantă a fost educaţia pe care aceasta a sădit-o în el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro