Cezara Dafinescu, dezvăluiri din casa familiei Ceauşescu! "De câte ori iubea pe cineva, iubitul dispărea"

Cezara Dafinescu, dezvăluiri din casa familiei Ceauşescu! "De câte ori iubea pe cineva, iubitul dispărea" © captură video

A moştenit frumuseţea anglică de la bunică, o prinţesă originară din Polonia. Părinţii au vrut să se facă medic, ea şi-a dorit să fie atletă, dar soarta a decis să fie actriţa care a îngenunchiat o mulţime de inimi. Cezara Dafinescu, femeia visurilor care încă le dă fiori bărbaţilor a trăit o viaţă incredibilă.

În 5 ani, celebra actriţă care a fost prietena Zoiei Ceauseşcu i-a pierdut pe toţi cei dragi. După moartea fulgerătoare a omului iubit, s-a luptat cu lacrimile şi cu... bulimia. Dar scena i-a dat puterea să se ridice

"Toata viaţa mea a fost plină de neprevăzut. Mă întreb şi acum dacă Gelu a fost lecţia mea de viaţă... Între 2002 şi 2007 i-am pierdut pe toţi! Am ajuns la maturitatea în care ştiu să aleg. Şi nu ştiu ce aş da dacă aş putea să iau viaţa de la capăt. Să ne naştem bătrâni şi să devenim copii, am şti să trăim fiecare clipă", a spus Cezara Dafinescu la începutul interviului.

Apoi, uşor-uşor, actriţa a dat startul dezvăluirilor bombă! Cezara Dafinescu şi-a amintit cu drag de toate clipele petrecute alături de Zoia, tânără care nu se înţelegea deloc cu mama când venea vorba de iubire. Dacă era îndrăgostită de vreun băiat, acela brusc... dispărea, spune actriţa.

"Noi am fost colege. A fost de vârsta mea. Zoia era un om minunat, era deşteaptă, un copil bun... Zoia avea probleme cu maică-sa (n.r. Elena Ceauşescu). De câte ori iubea pe cineva, nu era de acord. Şi mereu îi dispărea iubitul", a declarat Cezara Dafinescu pentru "Acces Direct".

În cadrul aceluiaşi interviu, Cezara Dafinescu a vorbit şi despre moartea soţului, afirmând cu durere în suflet că nici nu a putut să-şi ia rămas bun de la el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro