CFR Călători, reguli noi pentru combaterea răspândirii infecţiei cu coronavirus. Cum vor fi rezervate locurile în trenuri

CFR Călători, reguli noi pentru combaterea răspândirii infecţiei cu coronavirus. Cum vor fi rezervate locurile în trenuri © Arhivă

Din cauza coronavirusului, CFR Călători a luat noi măsuri pentru protecția oamenilor. Iată cum va arăta regula de rezervare a locurilor în trenuri ce se va aplica pe perioada stării de urgență!

Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 este în continuă creștere. De aceea, CFR Călători a luat noi măsuri în ceea ce privește protecția, siguranţa şi securitatea călătorilor, dar şi a personalului.

Așadar, CFR Călători a anunțat că a luat decizia de a asigura un spațiu mai mare între pasageri.

Pe perioada de urgență, se va aplica regula „un loc liber, un loc ocupat”,  pentru ca pasagerii să poată stea dispersaţi într-un vagon.

Aceeași regula se aplică și în cazul în cazul vagoanelor de dormit sau cuşetă.

În urma acestor măsuri, personalul trenului a fost instruit să avizeze şi să îndrume de fiecare dată călătorii care stau pe locuri alăturate pe locurile libere. În acest fel, se va respecta distanţa minimă recomandată între persoane.

În legătură cu trenurile cu potenţial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul cu 25 de vagoane.

În continuare, având în vedere situația dificilă în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus, alte 25 de vagoane vor fi adăugate în compunerea trenurilor care circulă vineri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro