Chef Cătălin Scărlătescu urmează să devină tată. Primele declaraţii!

+3 click pentru
galerie

Chef Cătălin Scărlătescu urmează să devină tată. Primele declaraţii! © Instagram

Anul 2020 se anunţă a fi unul perfect pentru Cătălin Scărlătescu, care se pregăteşte să devină tată. Celebrul chef a oferit şli declaraţii despre marele moment.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai curtaţi bărbaţi din showbiz. Chiar dacă nu mai este la prima tinereţe, chef-ul are parte de toată atenţia posibilă din partea femeilor, iar acestea fac coadă la uşa sa.

Chef Cătălin Scărlătescu nu are o relaţie stabilă, aşa cum povestea la finalul anului trecut, însă chiar şi aşa el îşi doreşte să devină tată.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre marea sa dorinţă, aceea de a avea un copil, şi spune că simte că anul acesta va fi anul lui.

''Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple'', a spus acesta, potrivit Antenastars.

Cătălin Scărlătescu, despre relaţiile din viaţa sa

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a vorbit tot într-un interviu de la Antena Stars despre femeile din viaţa lui. Acesta nu a spus cu subiect şi predicat că are o iubită, însă a lăsat să se înţeleagă că nu este singur, iar femeile nu îl oocolesc absolut deloc. Ba din contră. Se îngrămădesc la uşa sa.

''Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro