Chef Sorin Bontea, un romantic incurabil! Ce gest demn de lăudat a făcut pentru soția lui. „Un exemplu de urmat” / FOTO

+3 click pentru
galerie

Chef Sorin Bontea, un romantic incurabil! Ce gest demn de lăudat a făcut pentru soția lui. „Un exemplu de urmat” / FOTO © Instagram

Sorin Bontea le-a arătat admiratorilor o latură inedită! Celebrul Chef a luat o pauză de la gătit și a făcut un gest romantic pentru soția lui, faptă ce a atras simpatia fanilor, emoționându-i în mare măsură.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți Chefi din România. Deseori, l-ați văzut adoptând o atitudine și o mină serioasă în fața concurenților de la celebrul show culinar, pentru a-i responsabilia pe concurenți. Odată însă cu participarea sa la „Asia Express 3”, competiție pe care a și câștigat-o, telespectatorii au avut ocazia să-l cunoască mult mai bine pe Chef Sorin Bontea, văzându-i și latura sensibilă pe parcursul unor probe.

Chef Sorin Bontea a reușit să își emoționeze din nou fanii. De această dată printr-un gest simbolic pentru iubirea ce i-o poartă soției sale, cu care este căsătorit de mai mulți ani de zile. 

De curând, Sorin Bontea s-a afișat pe Internet cu un cărucior de cumpărături plin cu ghivece și buchete de flori, până la cele mai înalte dimensiuni. Cu această ocazie, faimosul Chef le-a spus fanilor că acesta este modul în care îi oferă soției sale flori.

„Așa ofer eu flori soției 😉”, a scris Chef Sorin Bontea pe Instagram.

Reacția fanilor a fost una pe măsură, lăudându-l pe Chef pentru gestul său.

„Un exemplu de urmat / ❤️Te apreciez foarte mult, pentru tot ce ești și pentru toate realizările tale. / Tot timpul ați fost un domn! 😉🥂 / Chef, crezi că ai putea să te clonezi? / Un soț exemplu! Bravo chef👍 / Asta chiar e foarte drăguț❤”, sunt unele dintre comentariile internauților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro