Chiar dacă pare că are tot ce își dorește, nu se simte o femeie împlinită. Oana Roman, dorință arzătoare înainte de Crăciun

+3 click pentru
galerie

Chiar dacă pare că are tot ce își dorește, nu se simte o femeie împlinită. Oana Roman, dorință arzătoare înainte de Crăciun © arhiva

Din afară, Oana Roman pare că este o femeie fericită și împlinită, însă vedeta nu poate spune același lucru. Chiar dacă în acest an a realizat multe lucruri în carieră dar și pe plan personal, Oana își dorește cu ardoare un lucru la care a sperat de mult timp. 

Oana Roman a avut parte de un an bun din punct de vedere al realizărilor. Vedeta de televiziune s-a mutat într-o nouă locuință alături de familia ei, iar de atunci pare că este o femeie fericită. Și-a dorit mult să aibă o casă mare și încăpătoare, cu mult spațiu și foarte multe camere, iar dorința i-a fost îndeplinită în urmă cu puțin timp. Oana Roman și-a vândut apartamentul în care locuia alături de soțul ei și fiica lor, iar de curând s-a mutat la casă. Totul bine și frumos, însă vedeta nu se simte o femeie împlinită nici așa. 

”Pentru sufletul meu lipsesc multe”

Oana Roman a publicat pe pagina ei de Instagram un mesaj pentru toți cei care o urmăresc. Vedeta are o mare dorință care speră că va fi îndeplinită cât mai curând. Dorește să meargă într-o vacanță cât mai lungă și să se relaxeze, mai ales după anul cu schimbări prin care a trecut. ”M-a întrebat azi cineva ce mi-aș mai putea dori! Din afară pare că am totul! Am ceva realizări anul ăsta, dar nu am totul și pentru sufletul meu lipsesc multe! Viața mea nu e perfectă și probabil că nu există viață perfectă! Mereu lipsește ceva! Sunt recunoscătoare pentru tot! Asta contează! Chiar și răul are un scop, te face să apreciezi mai mult binele! ”, a mărturisit vedeta pe pagina sa. 

Mai mult de atât, vedeta a ținut să menționeze: ”În momentul ăsta am nevoie de o vacanță! N-am plecat mai mult de 4 zile în vacanță în ultimii 4 ani! Aproape am uitat cum arată lumea! Eu care cutreieram pământul în lung și în lat! Mi-aș dori să pot pleca oriunde, să fie liniște! ”

Mereu alături de mama ei

Oana Roman a decis că trebuie să fie mereu alături de cea care i-a dat viață. De aceea, în noua locuință trăiește acum și Mioara Roman. În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman a dus-o pe această la spital pentru a avea grijă de sănătatea acesteia și pentru a fi la zi cu absolut toate analizele și toate investigațiile.     

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro