Christina Ich, în lacrimi pe Instagram! Ce a pățit Angelina Jolie de România

+3 click pentru
galerie

Christina Ich, în lacrimi pe Instagram! Ce a pățit Angelina Jolie de România © Instagram

Christina Ich, denumită și ”Angelina Jolie de România”, a izbucnit în lacrimi pe Instagram! Ce a pățit frumoasa influenceriță? 

Christina Ich nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Datorită calităților oferite de mama natură, focoasa brunetă a fost denumită ”Angelina Jolie de România”. Cu toții cunoaștem că, pe lângă aspectul fizic, frumoasa influenceriță are un suflet de milioane și ajută de fiecare dată, implicându-se în tot felul de campanii pentru a-i sprijini pe cei bolnavi sau pe copii. 

Influencerița susține că anumite persoane au acuzat-o cum că banii strânși din campania pentru care face imagine revin în buzunarul ei. Ich susține că acest lucru este complet neadevărat, încercând să facă lumină printr-o serie de InstaStory-uri pe contul personal. Focoasa brunetă nu înțelege cum lumea poate fi atât de rea și mai ales, să tragă concluzii fără să cunoască situația. 

”Sunt plătită de fundație pentru că am încheiat un contract de imagine, nicidecum că sunt plătită din această campanie. Noi nici măcar acum șase luni nu știam că va fi această situație, pentru că nu exista nimic. Înțeleg că toată lumea acum încearcă să facă bani, să profite cât mai mulți. Frate, suntem oameni! Am un copil! Cum m-ar ajuta pe mine să iau bani de la o fată care și-a donat din bursă sau din salariu? Cam câtă minte să ai..?”, susține ea. 

Și cum nu s-a mai putut abține, Angelina Jolie de România a izbucnit în lacrimi în fața fanilor. În plus, bruneta susține că cel mai dureros a fost momentul în care persoanele apropiate au crezut în spusele altora. 

”Cum să vă gândiți, că eu, Christina Ich, mă bucur la donațiile voastre? Nu aș mai putea da ochii cu oamenii care mă urmăresc. Mi-ar fi rușine, nu de mine, nu aș mai dormi noaptea. Mă doare că au fost oameni care țineau la mine și mi-au zis: ”Chris, nu pot să cred că faci chestia asta”. Băi și eram.. Eu nu am închis un ochi. Eu nu accept așa ceva. Cum să mă bucur la donațiilor lor?”, a completat Ich. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro