Cine a însoțit-o pe Daniela Crudu la spital! Unde a fost, de fapt, bătută vedeta

+3 click pentru
galerie

Cine a însoțit-o pe Daniela Crudu la spital! Unde a fost, de fapt, bătută vedeta © Instagram

Daniela Crudu trece prin momente dificile. Bruneta ar fi fost bătută de iubit și în urma altercației a fost internată la un spital din București, cu traumatisme grave.

Spynews.ro are informații exclusive despre scandalul momentului! Daniela Crudu a ajuns la spital alături de doi prieteni, dintre care un cetățean englez. Potrivit surselor noastre, Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubit într-un club, iar de acolo a mers direct la spital. Când a ajuns la unitatea medicală a anunțat și poliția, însă bruneta nu a vrut să depună plângere penală în urma incidentului. 

În urma bătătii încasate, Daniela Crudu s-a ales cu multiple traumatisme, între care fractură de piramidă nazală, răni în zona capului, dar și un traumatism la picior. 

Daniela Crudu refuză să depună plângere împotriva iubitului. În acelaşi timp, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. În aceste momente, Daniela Crudu primește în continuare îngrijiri medicale din partea medicilor. Spynews.ro vă ține la curent cu toate informațiile referitoare la știrea care a șocat lumea mondenă în această dimineață!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro