Abia s-a aflat! Cine este pasagerul care o însoţea pe Anamaria Pop, în momentul accidentului. FOTO

+4 click pentru
galerie

Abia s-a aflat! Cine este pasagerul care o însoţea pe Anamaria Pop, în momentul accidentului. FOTO © Facebook - vasiledale.ro

Anamaria Pop, interpretă de muzică populară, a murit duminică, într-un accident rutier, după ce a pierdut controlul volanului. Artista era în drum spre o cântare, alături de o altă persoană care a ajuns la spital şi care, din fericire, nu este în pericol. 

Vestea că Anamaria Pop s-a stins din viaţă a cutremurat o ţară întreagă. Înmormântarea artistei va avea loc miercuri, în jurul orei 13:00, în Cetăţele. Acolo, sunt aşteptaţi toţi oamenii care au iubit-o pe Anamaria Pop, pentru a o conduce pe ultimul drum, aşa cum se cuvinte. Fratele interpretei a făcut acest anunţ pe reţelele de socializare, cu sufletul sfâşiat de durere. 

Încă de când s-a aflat că Anamaria Pop a murit într-un accident rutier, s-a ştiut că artista nu era singură în maşină. Însă, identitatea acestei persoane a rămas necunoscută, până astăzi. 

Cel care se afla pe scaunul din dreapta al maşinii Anamariei Pop este un tânăr violonist în vârstă de 15 ani. Ei mergeau spre prima lor cântare împreună. Adolescentul este colaborator al unui ansamblu de folclor şi parte din Orchestra de Tineret. 

Băiatul este în acest moment internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare şi în curând va fi supus unei intervenţii chirurgicale. În urma impactului, adolescentul s-a ales cu mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare, la bazin şi la femur. 

"Ne bazăm pe el. Este un tânăr serios şi foarte respectuos. Pentru noi a fost un şoc ce s-a întâmplat. Suntem alături de el şi îi transmitem multă sănătate. Zilele viitoare vom merge să donăm sânge pentru el. Anamaria a fost un artist cu bun simţ şi regretăm pierderea ei. Dumnezeu să o odihnească în pace!", a declarat Iuliana Dăncuş, directorul Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania pentru vasiledale.ro.

Vă reamintim că Anamaria Pop a murit fulgerător, la doar 36 de ani, duminică seară, după ce a intrat cu maşina într-un copac. Artista era mereu pe drumuri şi încerca să onoreze toate invitaţiile pe care la primea la evenimente. Mai mult, în timpul liber, Anamaria Pop lucra ca voluntar la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Baia Mare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro