Cine este actriţa pe care Elena Ceauşescu o ura de moarte. "Am fund bombat, pulpiţe şi sâni frumoşi"

Cine este actriţa pe care Elena Ceauşescu o ura de moarte. "Am fund bombat, pulpiţe şi sâni frumoşi" © captura video

Elena Ceauşescu nu făcea foarte multe eforturi pentru a-și ascunde gelozia față de alte femei din preajma ei. Nemulțumirile soției dictatorului Ceaușescu erau multe și de fiecare dată se asigura că toată lumea știe dacă nu îi convine ceva.

Faptul că le făcea viața un calvar servitorilor sau că era promiscuă era un lucru știut de toată lumea. Însă și în jurul relației tumultuoase pe care a avut-o cu actrița Violeta Andrei s-au creionat multe legende. Soția dictatorului a urât-o atât de mult pe actriță, astfel că a ajuns până la a le interzice oamenilor din lumea filmului să nu-i mai acorde roluri în nici un fel, dar să îi interzică și accesul în televiziune. Violeta Andrei, acum în vârstă de 74 de ani, spune că nu știe cum a ajuns în dizgrația Elenei Ceaușescu.

"Pe Elena Ceauşescu n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodată cu ea, am dat mâna, atâta tot. Ea mă ura, pur şi simplu, eram persona non grata. Şi m-a urât toată viaţa, pur şi simplu. Pentru mine, Elena Ceauşescu a fost un coşmar care m-a urmărit aproape 20 de ani", declara Violeta Andrei, în urmă cu ceva timp. 

La acea vreme, Violeta Andrei era soția lui Ștefan Andrei, ministrul de externe al cabinetului Ceaușescu. Pe de altă parte, soțul actriței are o altă teorie despre cum a pornit ura Ceaușeștilor față de Violeta Andrei. Se pare că Nicolae și Elena Ceaușescu și-l doreau ca membru al familiei lor, în postura de ginere, și nu le-a convenit că el s-a însurat cu actrița. 

Acum, Violeta Andrei locuiește tot în vila de la Snagov pe care soțul ei a ridicat-o la începutul anilor 1990. "Eu nu fac nimic ca să-mi păstrez frumuseţea. Am avut norocul să mă nasc aşa. Să am părul bogat, un fund bombat, pulpiţe, braţe subţiri şi sâni frumoşi. Nu ţin regim alimentar, mănânc şi acum cartofi prăjiţi în untură cu cârnaţi şi am de când mă ştiu aceeaşi greutate, 50 de kilograme", a mai spus actrița.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro