Cine este Florica Baboi de la “Chefi la cutite”. Povestea de viață a concurentei
Publicat pe 20.11.2022 la 16:35 Actualizat pe 20.11.2022 la 16:35
Floricica Baboi a reușit să îi cucerească foarte repede pe telespectatori prin participarea la „Chefi la cuțite”. Concurenta i-a surprins pe jurații emisiunii cu un risotto cu fructe de mare. Iată care este povestea ei de viață. Detalii pe care puțini le știau până acum.
- Ce meserie are Florica Baboi de la ”Chefi la cuțite”
- Detalii despre viața concurentei
Florica Baboi a venit cu un scop mare la „Chefi la Cuțite”, acela de a le demonstra ce talente are atunci când vine vorba de pasiunea ei, gătitul. Concurenta este tot timpul atentă să pregătească feluri de mâncare care să îi impresioneze pe cei din platoul emisiunii.
Florica Baboi de la “Chefi la cuțite” are 37 ani și este de meserie bucătar
Mulți se uită la emisiune cu interes și o susțin, însă puțini știu că Florica Baboi are 37 de ani și este de profesie bucătar, dar nu numai. Concurenta de la „Chefi la cuțite” este și organizator de evenimente la Paris.
Florica Baboi s-a stabilit în Franța de mai bine de opt ani, însă nu singură, ci alături de partenerul ei de viață. Concurenta are o relație cu soțul ei de 21 de ani. Cei doi se iubesc încă de pe vremea când aceasta era adolscentă.
Cele mai bune momente ale Floricăi Baboi în emisiunea “Chefi la cuțite”
Concurenta face parte din echipa lui chef Sorin Bontea, chiar dacă inițial își dorea să fie la Chef Cătălin Scărlătescu. Florica Baboi i-a cucerit pe jurați cu un risotto, însă a ajuns să fie eliminată în bootcamp din cauza unui orez.
Ulterior, Florica Baboi a revenit în emisiunie datorită unei amulete. Concurenta, la fel ca și ceilalți, luptă pentru a se bucura de titlul de câștigătoare a emisiunii. Toți cei de la „Chefi la cuțite” sunt concentrați pentru a trece de probe.
Citește și: Cum a ajuns Paco în România. Povestea concurentului „Chefi la cuțite”