Cine este iubitul Ioanei Filimon. Controversat și marcat de tragedii, a fost logodit în trecut cu Otilia Bilionera

+3 click pentru
galerie

Cine este iubitul Ioanei Filimon. Controversat și marcat de tragedii, a fost logodit în trecut cu Otilia Bilionera © Instagram

În urmă cu nici o zi, Spynews.ro dezvăluia informații bombă despre o situație mai mult decât neplăcută în care s-ar afla nimeni alta decât Ioana Filimon. Fosta Miss România pare să treacă prin momente grele în Turcia, acolo unde ar fi fost sechestrată chiar de către iubitul ei!

Dar cine este acest bărbat, cu care Ioana Filimon părea să fie atât de fericită? Este o figură controversată, care nu este la prima cucerire de origine română. A fost chiar logodit cu Otilia Bilionera! Deține o adevărată mini grădină zoologică, fiind mândrul proprietar al unor animale exotice și periculoase.

Probleme cu legea

În urmă cu câțiva ani, iubitul Ioanei Filimon a ajuns „la cuțite” cu polițiștii, fiind protagonistul unui moment controversat. Afaceristul turc a fost arestat, iar acest moment a fost intens dezbătut în media țării dincolo de Marea Neagră.

Ascunde o mare dramă

Pe lângă controverse, afaceristul este marcat și de o dramă ce i-a adus multă durere. În urmă cu 12 ani, fosta iubită a turcului a murit și pare că nici acum nu și-a revenit în totalitate, având în vedere mesajele pe care le-a pus pe rețelele de socializare.

Primele imagini cu Ioana Filimon, după ce a fost „sechestrată” în Turcia

Cu o falcă în cer şi una în pământ, Ioana Filimon nu pare să arate prea bine. Supărată şi lipsită de orice gram de veselie pe chip, românca se află în maşină, în timp ce iubitul îi sărută mâna cu patos.

Ioana Filimon nu pare deloc încântată şi am zice că gestul pare a fi făcut, parcă, doar de aparenţă şi să mascheze totul. De asemenea, în descrierea imaginii, iubitul româncei a adăugat şi o descriere prin care îşi exprimă supărarea că iubita îl părăseşte pentru a se întoarce în România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro