Cine este mama "secretă" a Cristinei Țopescu. Rodica Țopescu a locuit ani de zile în Germania

Cine este mama "secretă" a Cristinei Țopescu. Rodica Țopescu a locuit ani de zile în Germania © Facebook

Cristina Țopescu a murit în urmă cu aproximativ două săptămâni, singură în casă, fiind descoperită fără suflare abia ieri. Apropiații nu mai primiseră nici un semn de la ea de trei săptămâni, iar trupul neînsuflețit a fost descoperit de oamenii legii în urma unui apel disperat al unei vecine la 112.

Cristina Țopescu a murit singură în casă, însă avea familie. Jurnalista avea doi frați vitregi, pe Cristi, în vârstă de 43 de ani și pe Sebastian Felix, de 21 de ani, dar și o mamă care a locuit mulți ani în Germania, însă care s-a întors recent în țară și stă în Oradea. De altfel, după ce trupul neînsuflețit va fi incinerat miercuri, cenușa va fi împrăștiată la Oradea, acolo unde locuiește mama ei.

Pentru Rodica Țopescu, Cristina Țopescu a fost și încarcerată timp de trei luni, pe vremea comunismului. Impropriu spun "pentru", ci poate din cauza dorului care o măcina pe jurnalistă, ce a împins-o să vrea să fugă din România în Germania, pentru a-și vizita mama. De-a lungul anilor au ținut mereu legătura, deși Cristian Țopescu și Rodica Țopescu au divorțat în urmă cu mult timp. 

Ultima vizită a Cristinei Țopescu la mama ei, în Germania, a fost acum aproximativ un an, în preajma Crăciunului, pe care jurnalista l-a petrecut alături de Rodica Țopescu. ”La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu, știu că e și el cu mine”, a fost mesajul pe care îl scria, pe atunci, Cristina Țopescu, pe rețelele sociale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro