Ciprian Marica a cerut ajutorul internauţilor! "Haideţi să vă spun ce fraier sunt"

+3 click pentru
galerie

Ciprian Marica a cerut ajutorul internauţilor! "Haideţi să vă spun ce fraier sunt" © Facebook

Ciprian Marica a cerut ajutorul fanilor de pe internet, după ce a rămas fără contul de Instagram. Se pare că fostul fotbalist a fost victima hackerilor!

Ciprian Marica, victima hackerilor

Tot mai multe vedete din România cad în plasa hackerilor. Acum, Ciprian Marica nu ştie ce să mai facă pentru a-şi recupera contul de Instagram. "În aşteptarea cerculeţului albastru de autentificare", după cum chiar el mărturiseşte, Ciprian Marica s-a trezit cu profilul dezactivat! 

Asta pentru că nu a fost atent la adresa de mail, iar hackerii au profitat şi, pentru a-i oferi contul înapoi, fostul forbalist ar trebui să plătească. Cel puţin, asta i-au transmis hackerii. 

Ciprian Marica însă, a explicat toată situaţia şi a întrebat dacă cineva din lista sa ştie cum să rezolve această problemă.

"Bună seara 🙂 Haideți să vă spun ce fraier sunt și cum mi-au blocat niște “băieți deștepți” contul de Instagram, ciprianmaricaoficial. Am primit un mail de la Instagram Official și nu mă uit că fraierul să verific adresa de mail care era: privat.politic.office@gmail.com. Mă rog, va atașez mai jos și poze. În acest mail îmi spun că vor să îmi verifice Instagramul și să-l autentifice că fiind oficial și pt asta au nevoie de o poză cu mine și cu buletinul. În mașină cu buletinul în mâna, fără să stau prea mult pe gânduri, rog un prieten, “fă-mi mai repede o poză să le trimit la ăștia să-l pună și mie văzutul ăla albastru” și hop le trimit poză. În așteptarea cerculeţului albastru de autentificare, am primit un mare “disabled account” și dacă vreau contul înapoi trebuie să plătesc “a compensation”. Ce am făcut ?! :)) Încerc să mă conectez din nou și mai primesc un mail de la Facebook de data asta. Vă atașez adresa de mail de la care am primit, că o dată am fost fraier, a două oară mă uit. Văd că Facebook ul nu au reușit să-l blocheze. Acum întrebarea este a mai pățit cineva asta? Știe cineva ce este de făcut și cum pot rezolva să îmi recuperez contul?", a scris Ciprian Marica, pe contul personal de Facebook. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro