Ciprian Marica şi iubita au fugit într-o escapadă romantică departe de România. Imagini trăsnet cu cei doi

+4 click pentru
galerie

Ciprian Marica şi iubita au fugit într-o escapadă romantică departe de România. Imagini trăsnet cu cei doi © Instagram

Ciprian Marica a prins o perioadă liberă şi a plecat cu iubita într-o mini escapadă romantică, după ce au devenit părinţi pentru a doua oară. Cei doi au petrecut clipe de poveste şi s-au relaxat cum au putut mai bine.

Ciprian Marica şi iubita Ioana au plecat într-o super vacanţă în Grecia, pentru a mai scăpa de stresul cotidian şi a se rupe puţin de viaţa agitată din Capitală. 

 Chiar dacă a dat naştere celor doi copii pe care îi are cu fostul atacant, Ioana arată senzaţional, iar asta putem observa şi din filmuleţele pe care aceasta le-a postat pe pagina personală de instagram. Îmbrăcată lejer şi cu o siluetă care le dă clasă multor puştoaice, Ioana a luat masa alături de bărbatul iubit, după care a plecat să admire peisajul oferit de frumoasa Grecie.

Şi pentru că nu putea trece vacanţa fără imortalizarea momentelor petrecute împreună, dar şi separat, cei doi au postat poze, pentru a le arăta şi fanilor cât de bine se simt în escapada romantică.

Nu putem decât să spunem că destinaţia este una de vis, iar priveliştea te face să nu vrei să mai pleci de acolo. Dar, toate lucrurile frumoase au şi un sfărşit, mai ales că acasă îi aşteaptă cei doi copii pe care Ciprian Maria şi Ioana Marcu îi au împreună, iar cuplul nu are cum să uite de responsabilităţile pe care le are, mai ales că nu este nimic mai frumos pe lume decât să fii părinte. 

În plus, odată cu această vacanţă, Ciprian Marica a profitat să mai uite şi de probleme, după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost implicat într-un accident. În timp ce se afla pe scuter, o maşină l-a lovit. Din fericire, nu a fost nimic mai mult decât o speritură.

"Am zis să ajung mai repede la voi și am zis să vin cu scuterul, că era mai la îndemână. Un domn a vrut să întoarcă pe dublă linie continuă și a dat peste mine. M-a lovit, dar sunt ok. Da. S-a oprit și m-a întrebat dacă sunt ok, i-am zis că da", a declarat, pentru Digi Sport, Ciprian Marica.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest