Claudia Ghițulescu a fost la un pas să își piardă vederea. "M-am speriat foarte tare"

+3 click pentru
galerie

Claudia Chițulescu a fost la un pas să își piardă vederea. "M-am speriat foarte tare" © Instagram

Claudia Ghițulescu este una dintre cele mai simpatice și mai îndrăgite artiste de la noi. Solista de muzică populară este mereu cu zâmbetul pe buze și cu vorbele bune la ea, astfel că puține sunt momentele în care am văzut-o supărată. 

Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, Claudia Ghițulescu a trăit pe pielea ei o adevărată dramă. Îndrăgita interpretă de muzică populară a fost la un pas de a-și pierde vederea, după ce a fost machiată în cadrul unui concent pe care l-a susținut.

Într-o emisiune de televiziune, acum ceva timp, Claudia Ghițulescu a povestit, pe larg, cum din cauza unei greșeli a fost la un pas să își piardă vederea, iar problemele de sănătate au speriat-o teribil.

"A început să mă doară foarte tare ochiul şi m-am dus la medic să văd ce am. Mi-a spus că trebuie să merg de urgenţă că am o problemă destul de gravă la ochi. M-am speriat foarte tare pentru că de la picături vedeam totul în ceaţă. M-am dus la urgenţă şi mi-a spus că am o problemă foarte gravă care se ia. Am fost la un concert şi de la oboseală mi s-a umezit ochii şi am vrut să îmi refac machiajul, iar trusa mea era în maşină. De aceea mi-a oferit cei de acolo machiaje şi de acolo am luat acest virus", a declarat Claudia Ghiţulescu, în cadrul unei emisiuni de televiziune, acum câțiva ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro