Claudia Ghiţulescu rupe tăcerea! Declaraţii uluitoare despre amanta de 20 de ani a soţului

Claudia Ghiţulescu rupe tăcerea! Declaraţii uluitoare despre amanta de 20 de ani a soţului

Drama trăită de Claudia Ghiţulescu! Soţul ei Marian a înşelat-o fără nicio urmă de regret cu Alexandra, o fată de de 20 de ani.

„A fost un șoc pentru mine. Nu a fost sarcina de vină. Eu abia acum am aflat adevărul. El mă înșela de un an și ceva, în condițiile în care noi eram căsătoriți de doi ani. Deci el avea viață dublă, avea și soție și amantă. Voia să trăiască așa. Culmea, până și părinții lor știau de relație. Păi ce părinte ești tu când știi că fiică-ta umblă cu un om însurat? Umbla cu amanta de un an de zile sub ochii mei. Voia să trăiască și cu mine, și cu ea!”, a declarat Claudia Ghițulescu, pentru Click!

Divorţul nu e singurul episod dureros prin care a trecut artista, aceasta pierzând şi o sarcină în aceeaşi perioadă. Conform spuselor ei, complicaţiile au apărut în urma separării de Marian. „Eu m-am învinovățit pe mine, că m-am răcit și că am pierdut sarcina. Eram supărată, dar adevărul nu era ăsta. El trăia cu fata asta de mult timp. Eu m-am prins că e ceva cu el. Era mereu arțăgos, îmi căuta nod în papură. Plus că nu mă lăsa să mă uit în telefonul lui, îl ascundea că avea mesaje cu ea. Eu am aflat prima dată de la prietenii lui că mă înșela”, a mărturisit Claudia. După aflarea adulterului, şi-a luat inima în dinţi şi şi-a confruntat soţul: "I-am zis că are amantă, dar nu a recunoscut. După care mi-a zis doar atât: «Ia, uimește-mă»!”

În ciuda suferinţei imense, Claudia a fost cea care a intenţionat ca divorţul să aibă loc pe cale amiabilă, însă soţul ei nu şi-a făcut apariţia. „Am fost la notar, el nu a venit. Ulterior mi-a intentat el proces. Am vorbit cu avocata mea, cred că vom divorța la a doua înfîțișare. Nu avem nimic de împărțit, nici nu ne mai vorbim. Ce mai am eu de vorbit cu așa om? Casa e a mea, mașina e a mea, lui i-am lăsat amanta tinerică să îmbătrânească împreună. El primul, că e mai bătrân!”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro