Claudia Ghiţulescu, detalii şocante despre divorţ. "Ne certam de la un pahar de apă"

+3 click pentru
galerie

Claudia Ghiţulescu, detalii şocante despre divorţ. "Ne certam de la un pahar de apă" © Facebook

Dramele nu se mai termină, parcă, pentru Claudia Ghiţulescu. Îndrăgita artistă a trect prin clipe grele după pierderea sarcinii, dar şi după ce a aflat că în viaţa soţului ei mai există o femeie.

Claudia Ghiţulescu încearcă să treacă peste tot cu fruntea sus

Claudia Ghiţulescu este o femeie puternică şi ştie că ce nu o doboară o face mai puternică. Îndrăgita artistă trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul cu care se căsătorise. Credea că totul va fi pe vecie şi că lucrurile vor merge în fiecare zi mai bine între ei. Nu a fost aşa deloc. Ba din contră. După ce o cunoscuse pe noua femeie din viaţa lui, soţul Claudiei Ghiţulescu îşi schimbase comportamentul radical faţă de soţia lui.

Claudia Ghiţulescu şi soţul ei se certau din orice

Claudia Ghiţulescu a povestit la Agenţia Vip de la Antena Stars că în ultimul timp soţul ei căuta ceartă din orice, iar ea nu înţelegea care este motivul. Ba din contră, încerca să comunice cu acesta, însă el refuza orice formă de rezolvare a problemelor. Abia mai apoi, Claudia Ghiţulescu şi-a dat seama care era motivul pentru care soţul ei nu voia să rezolve lucrurile. Pentru că gândul lui era în altă parte.

"Acum sunt foarte bine, nu mai vrea să mă uit în trecut. Asta este viaţa, merge mai departe. Nu ştiu ce s-a schimbat între noi. Acum sunt în momentul în care descopăr multe lucruri din trecut. Prima dată când am aflat de această relaţie cu o copilă a fost un mare şoc. Nu mă aşteptam la ce s-a întâmplat în căsnicia mea. Orice îi spuneam îl deranja şi eu nu înţelegeam. La un moment dat el spunea la toată lumea că el divorţează. Eu voiam să comunic cu el, dar el nu voia să vorbească cu mine. Le spunea prietenelor mele că sunt depresivă. Ne certam de la un pahar de apă, din nimicuri", a spus Claudia Ghiţulescu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro