Claudia Ghiţulescu şi Nicuşor Iordan, surprinşi împreună. Au uitat scandalul în care au fost personajele principale

+2 click pentru
galerie

Claudia Ghiţulescu şi Nicuşor Iordan, surprinşi împreună. Au uitat scandalul în care au fost personajele principale

Personajele principale care au fost implicate în ultimul scadal amoros din lumea muzicii populare au uitat totul, iar acum au fost surprinşi împreună.

Claudia Ghiţulescu şi Nicuşor Iordan, căci despre ei este vorba, s-au certat îngrozitor în luna aprilie a anului trecut, însă, acum au petrecut împreună.

Cei doi artişti de muzică populară au aruncat presa mondenă în aer, după ce s-au certat ca la uşa cortului, pe motiv că artistul i-a făcut propuneri indecente Claudiei.

La vremea aceea artista povestea că Nicuşor Iordan, colegul său de breaslă, i-ar fi trimis mai multe mesaje prin care o invita în camera sa de hotel. Totul s-ar fi întâmplat în culisele unui spectacol susţinut la Bran.

"El așa face glume cu toate. Eu îl cunosc de mai puțini ani. Eu, una, nu-i permit foarte multe, d-aia i-am zis gata cu glumele", a mărturisit Claudia Ghiţulescu, la momentul respectiv.

Tot atunci, artistul a spus că nu a făcut nimic cu intenţie, totul fiind doar în spirit de glumă, la un pahar în plus.

„Chiar eram la o petrecere, așa, cu poftă, cu un pahar și acolo tot cu glumă a fost. Dacă ea s-a supărat, eu îmi cer scuze, cum i-am spus și ei, te rog frumos să mă scuzi dacă consideri că a fost ceva deplasat. Că mi-am permis eu să glumesc și poate că m-a înțeles greșit, eu fiind cu un pahar în plus, îmi cer scuze. Dar nici pe departe cu gând de prostioare”, a declarat Claudia Ghitulescu la momentul respectiv.

După ce multe zile s-au certat şi după ce el şi-a cerut scuze faţă de colega lui, acum lucrurle pare că s-au îndreptat.

De curând, cei doi au fost surprinşi împreună. După întregul scandal, Claudia Ghiţulescu şi Nicuşor Iordan au revenit la sentimente mai bune, iar acum sunt din nou prieteni.

La Revelionul Artiştilor, cei doi interpreţi de muzică populară s-au comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Claudia şi Nicuşor nu doar că s-au comportat civilizat, ba chiar au şi jucat împreună, ca mai apoi să se și fotografieze cot la cot.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro