Cruduţa a inspirat-o! Iubita lui Dorian Popa, o nouă intervenţie estetică

+7 click pentru
galerie

Cruduţa a inspirat-o! Iubita lui Dorian Popa, o nouă intervenţie estetică © Instagram

Daniela Crudu ispiră fetele care vor să arate perfect! Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a decis că vrea şi ea talie de viespe, aşa că îşi va face aceeaşi intervenţie pe care a suferit-o şi Cruduţa în urmă cu câteva săptămâni.

După ce a văzut talia Danielei Crudu, Claudia s-a decis să facă şi ea această intervenţie, potrivit wowbiz.ro. Claudia Iosif este adepta intervenţiilor, căci a mai făcut câteva până acum. Iubita lui Dorian Popa are mare grijă de ea şi corpul ei şi merge des în diferite cabinete şi saloane. 

Dorian Popa și Claudia Iosif au o relație lipsită de inhibiții, ba chiar la un moment dat, Babs l-a acuzat de infidelitate pe cântăreț, însă cei doi au demonstrat că se iubesc mai mult ca oricând.

În urmă cu câteva ore, Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier

"Hâtz, Johnule, din când în când, lucrurile mai merg și rău. Asta este, n-avem ce să facem, bine că toată lumea e teafără și bine că avem asigurările necesare. Bă cred că eu sunt singurul om din lume care putea să supere atâția oameni într-o singură fracțiune de secundă. Motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta aste, carambolul a fost mai carambol decât ne așteptam. Ne punem cenușă în cap și ne asumăm", a spus Dorian Popa

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro