Claudia Pătrașcanu face lumină în cazul divorțului: „Nu am plecat eu de acasă. Am fost dată afară împreună cu copiii”

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrașcanu face lumină în cazul divorțului: „Nu am plecat eu de acasă. Am fost dată afară împreună cu copiii” © arhiva

Claudia Pătrașanu se află în acest moment  în procedura de divorț. Ea și soțul au decis să își spună adio, însă vedeta mărturisește cu tristețe în glas că el este cel ce a adus-o în pragul disperării. Bărbatul a dat-o afară din casă împreună cu copiii.

Sunată în emisiunea Răi da Buni pentru a i se ura „La mulți ani” deoarece este ziua ei de naștere, subiectul principal a luat o întorsătură la 360 de grade. Claudia Pătrașcanu a mărturisit în direct că deși s-a speculat de-a lungul timpului că ea a fost cea care și-a părăsit soțul, vedeta a decis să făcă lumină în acest caz. „Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă [...] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție.” , a povestit artista la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a trecut și în continuare încă mai trece prin momente dificile. Bărbatul care trebuia să-i fie alături a lasat-o la greu, iar acum situația îi este foarte dificilă, mai ales că și copiii ei au început să conștinetizeze că tatăl lor nu le mai este alături.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pozau în cuplul perfect

Mediul online este șocat de despărțirea dintre cei doi, mai ales că ea și Gabi Bădălău păreau a fi cuplul perfect. În multe dintre emisiunile în cadrul cărora a fost invitată la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu vorbea extrem de frumos de soțul ei, dar și de viața de cuplu pe care cei doi o trăiau, așa că nimeni nu se aștepta la o asemenea ruptură între cei doi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro