Claudia Pătrăscanu, declaraţii de ultim moment despre divorţul de Gabi Bădălău: "I-aş ruga pe bunici să-l lase să decidă singur"

Claudia Pătrăscanu, declaraţii de ultim moment despre divorţul de Gabi Bădălău © Captura video

Dezvăluirile despre divorţul momentului continuă. Claudia Pătrăscanu i-a impus lui Gabi Bădălău câteva reguli pentru a-şi putea vedea cei doi copii. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit noi detalii despre relaţia cu fostul soţ, dar şi despre cum decurg lucrurile de când au intentat divorţul.

Aceasta a spus că îşi dorea să primească mai mult respect din partea fostului soţ, pentru că şi după divorţ ea va rămâne mama copiilor lui.

"Dacă ar fi respectat faptul că sunt mama copiilor lui, ar fi simţit acest lucru în inimă şi m-ar fi respectat toată viaţa. Dar deocamdată postează doar tot felul de mesaje dubioase şi răutăcioase. Atunci când încă mai ai sentimente de respect şi iubire pentru mama copiilor tăi, înseamnă că îţi iubeşti copii. Dacă nu mai ai aceste sentimente, înseamnă că nici pe copii nu îi iubeşti şi nu îi respecţi", a spus Claudia Pătrăscanu.

Vedeta spune că îşi doreşte doar să aibă parte de linişte şi să se termine cât mai repede acest divorţ.

"Îmi doresc linişte şi să se termine acest divorţ. Este obositor şi trist pentru copiii noştri care mai târziu vor creşte şi nici ei nu vor avea linişte în sensul acesta", a mai spus artista.

Deşi trece prin cele mai grele momente, artista spune că acum se simte cea mai liniştită.

"Acum mă simt cea mai liniştită. În ultimii doi ani nu mă mai trezeam fericită, mă culcam tristă. Acum sunt veselă, cânt cu copiii mei. Nu mai las aşa pe oricine să îmi supere sufletul", a spus vedeta. 

De asemenea, artista a mărturisit că deşi ea şi-a dorit un divorţ amiabil, din păcate, lucrurile nu s-au putut întâmpla aşa.

"Eu mi am dorit tot timpul un divoţ amiabil. Îmi doresc ca cei doi copii să rămână la mine. Nu îmi doresc să crească cu menajere sau bone. Eu sunt dependentă de ei. Gabi ştie foarte bine că a fost tot timpul primit lângă copii, dar cu o singură condiţie. Aceea de a se comporta frumos cu mine, lucru care nu s-a prea întâmplat. I-aş ruga pe bunici să-l lase să decidă singur, e păcat de copii", a mai spus artista. 

Cât despre decizia luată, Claudia spune că nu regretă absolut deloc acest divoţ.

"Nu am regretat niciodată decizia aceasta pentru că finalul a fost atât de urât. Cu mine şi doi copii alungată de acasă şi nimeni nu s-a mai interesat de nimic. Nu am ce să regret", a încheiat Claudia Pătrăşcanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro