Claudia Pătrăşcanu, primul interviu despre divorţul de Gabi Bădălău. "Încerc să mă pun pe picioare"

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu, primul interviu despre divorţul de Gabi Bădălău. "Încerc să mă pun pe picioare" © Captură

Vestea că Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu vor divorţa a uimit pe toată lumea, asta pentru că cei doi păreau fericiţi şi împliniţi împreună. Mereu au pozat în cuplul perfect, iar separarea i-a şocat pe toţi cei care i-au cunoscut.

Claudia Pătrăşcanu vrea o relaţie amiabilă cu fostul soţ

Claudia Pătrăşcanu a recunoscut într-un interviu, în exclusivitate pentru Agenţia Vip, de la Antena Stas, că aceasta este o perioadă dificilă, dar chiar şi aşa încearcă să treacă peste cu credinţă în Dumnezeu, care i-a fost mereu alături. 

"Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor", a spus artista la Antena Stars.

În plus, Claudia Pătrăşcanu a precizat că în acest moment se gândeşte doar la copiii ei şi nu ia în calcul o eventuală relaţie. În ceea ce priveşte separarea, artista afirmă că vrea un divorţ civilizat, în contextul în care ea a fost cea care a ieşit în public şi a făcut dezvăluiri despre relaţia eşuată cu cel care i-a fost soţ.

"Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec printr-un divorţ, pentru copii ar trebuie să meargă mână în mână şi să-şi unească forţele. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut", a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro