Claudia Pătrăşcanu, dezvăluiri despre relaţia cu Gabi Bădălău. "De dragul copiilor orice"

Claudia Pătrăşcanu, dezvăluiri despre relaţia cu Gabi Bădălău. "De dragul copiilor orice" © Captură Video

După ce a trecut printr-o despărţirea dureroasă, cea de Gabi Bădălău, Claudiei Pătrăşcanu pare să-i meargă din ce în ce mai bine. Invitată la "Răi da' buni", cântăreaţa a făcut declaraţii despre vacanţa pe care a petrecut-o de curând cu fostul ei soţ.

Claudia Pătrăşcanu este de fiecare dată o apariţie. La fel a fost şi în această seară, când a cântat pentru prima oară Live, însoţită de band-ul său, la "Răi da' buni". Artista i-a încântat pe toţi cu vocea sa inconfundabilă, cântându-le mai multe piese celebre. Printre acestea s-a numărat şi melodia sa, "Tată de duminică", cu care a făcut senzaţie.

Vedeta a purtat un costum alb, căruia i-a asortat o pălărie în aceeaşi nuanţă. Cântăreaţa a optat pentru această culoare, în schimbul negrului, pe care l-a tot ales în ultima vreme. Întrebată dacă alegerea ei poate fi interpretată ca un mesaj pentru cineva, artista a susţinut că i-a ascultat sfatul mamei sale, de a purta ceva diferit.

"Nu neapărat. N-am vrut să mai port negru. Mi-a zis mama: dacă mai apari în negru, e treaba tristă. Trebuie să apari în alb de data asta", declarat Claudia Pătrăşcanu în cadrul emisiunii.

Legat despre vacanţa pe care a petrecut-o alături de fostul ei soţ, Claudia Pătrăşcanu a recunoscut că au fost plecaţi împreună şi a mărturisit că face orice pentru a-şi mulţumi copiii.

"Am fost. De dragul copiilor orice...", a spus frumoasa cântăreaţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro