Claudia Pătrășcanu, mesaj dur după separarea de Gabi Bădălău: „Nu voi mai permite nimănui să râdă de ceea ce sunt și însemn eu”

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur după separarea de Gabi Bădălău: „Nu voi mai permite nimănui să râdă de ceea ce sunt și însemn eu” © Instagram

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. După ce artista a lansat piesa „Tată de duminică” în care povestește despre momentele grele de dinaintea despărțirii de soțul său, cântăreața a avut un mesaj dur după separarea de Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a avut parte de un succes formidabil atunci când a hotărât să se întoarcă la marea sa dragoste, muzica. Noua sa melodie a prins foarte bine la public, mai ales în rândul femeilor care au trecut prin aceleași experiențe sau cel puțin asemănătoarea cu cea a cântăreței. La ceva timp după ce a lansat această piesă, vedeta a avut un mesaj puternic, prin care și-a mărturisit așteptările de la anul 2020.

Ideea principală a mesajului postat pe rețele de socializare este că artista este mulțumită de viața pe care o are, în ciuda separării și cel mai important, de acum încolo la avea grijă spre ce persoane se va orienta, deoarece vrea să fie respectată.

„În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe față... cineva în care am crezut, pe care l-am iubit și pe care l-am respectat a făcut acest lucru fără să se gândească că mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor așeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita! Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curățată de resentimente, aștept cu nerbăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis și nu voi mai permite nimănui să râdă de ceea ce sunt și însemn EU! Iertați, iubiți și acceptați tot ce vă oferă viața, cu bune sau rele!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care avea pusă o bulină pe față, mascând-o.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro