Claudia Pătrăşcanu încearcă să treacă peste despărţire. Cântăreaţa are un sfat pentru prietenii virtuali

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu încearcă să treacă peste despărţire. Cântăreaţa are un sfat pentru prietenii virtuali © facebook

Claudia Pătrăşcanu şi soţul ei şi-au spus adio de curând. Vedeta încearcă sa treacă cu capul sus peste acesta despărţire şi a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de socializare prin care încearcă sa le explice fanilor prin ce a trecut, dar şi să înveţe din experienţa ei.

Claudia Pătrăşcanu trece printr-o perioadă grea. Vedeta s-a despărţit de soţ, dar încearcă sa să zâmbească din nou. Cântăreaţa a postat pe contul ei de socializare un mesaj emoţionant ce a primit zeci de comentarii pozitive din partea prietenilor virtuali: ,,M-am trezit in zori și miam spus: Un om special nu îl recunoști după chip,ci după suflet... cel fără suflet,nu are scrupule,nu are conștiința și nu se iubește nici măcar pe el.... cel cu suflet,cel bun,este întotdeauna frumos din cap pâna în picioare! Nu înceta niciodată sa crezi și sa speri și oricâte probleme ai avea,Dumnezeu nu te lasă.... îți va trimite suficientă forță peste a trece peste tot. Te uiţi in ochii copiilor și vezi VIAŢA! Nu uita să te rogi în fiecare zi pentru că nici Dzeu nu uită să te trezească în fiecare dimineață .Nu lăsa răutățile sau zgomotul celorlalți să sugrume vocea ta interioară,îngrijește-ți mai mult sufletul decât trupul ptr că doar sufletul este veșnic ci nu trupul!Aminteste-ți că te ai născut ca sa trăiești frumos, liniștit, fără lacrimi și durere, fără oameni care nu te respecta și nu cunoaște sentimentul de iubire. Dacă vreodată te intrebi de ce Dzeu te face sa treci prin lucruri grele, este pentru ca El știe ca vei reuși!😊 Fruntea sus,curaj mult, zambetul pe buze și nu uita niciodată cine ești, sa nu lași oamenii sa te transforme. Trăiește frumos, caută sa însemni ceva bun și ia o de la început, ori de câte ori va trebui! Sunt multe femei care se vor regăsi in piesa pe care o voi lansa curând așa ca toate trăirile mele vor fi cântate chiar de mine! Am început cu primul vers și termin așa: Am învățat sa dansez cu durerea! ''

Cântăreaţa va lansa în curând o piesă în care îşi va cânta trăirile şi a ales să împărtăşească cu fanii câteva versuri din aceasta.

Claudia Pătrășcanu a anunţat divorţul pe facebook

Claudia Pătrășcanu le-a mărturisit fanilor săi că s-a săturat să fie victima abuzurilor și infidelităților, dar și a nepăsării soțului său în ceea ce-i privește pe copiii lor. Mai mult, artista a mărturisit că s-a săturat și de viața falsă pe care o ducea și le-a promis, în mod public copiilor săi că se va ocupa ca aceștia să crească frumos, liniștiți și fericiți, chiar dacă de acum un singur părinte va fi alături de ei. 

„După atâta umilință,abuz emoțional,infidelităti,lipsă de langă cei mai minunați copii,jigniri,minciuni...Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat o într un an,cât într o sută! ! Vreau să lupt,dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu...lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște...restul nu contează! Atâta timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “sotul”...și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!” este mesajul dureros postat de către Claudia Pătrășcanu, pe pagina ei de Facebook. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pozau în cuplul perfect

Mediul online este șocat de postarea făcută de Claudia Pătrășcanu, mai ales că ea și Gabi Bădălău păreau a fi cuplul perfect. În multe dintre emisiunile în cadrul cărora a fost invitată la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu vorbea extrem de frumos de soțul ei, dar și de viața de cuplu pe care cei doi o trăiau, așa că nimeni nu se aștepta la o asemenea ruptură între cei doi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro