Claudia Pavel, situație dificilă în miez de noapte: ”Majoritatea copiilor noștri au probleme pulmonare”

+3 click pentru
galerie

Claudia Pavel, situație dificilă în miez de noapte: ”Majoritatea copiilor noștri au probleme pulmonare” © instagram

Cântăreața Claudia Pavel trece prin momente dificile. În miez de noapte, vedeta a anunțat că poluarea extremă din București a ridicat pe cer un fum uriaș care a ajuns chiar în locuința sa, dăndu-i astfel senzația de sufocare.

Claudia Pavel trece prin momente de coșmar. În urmă cu doar câteva minute, cântăreața a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care a atras imediat atenția tuturor celor care o o urmăresc.

Din cauza poluării masive din București și din apropiere, a apărut în aer un fum uriaș care le dă acestora senzația de sufocare. Cântăreața trece printr-o situație dificilă, dat fiind faptul că fumul a intrat chiar și în locuința sa, iar acum este nevoită să plece de acasă, în plină pandemie de coronavirus, încălcând astfel interdicțile impuse de lege.

”În momentul ăsta este fum din nou în Corbeanca și abia se poate respira în case. Toata ziua nu a fost fum și cum a venit noaptea a apărut și fumul. Este un coșmar. Acoperim geamurile cu bandă adezivă. Probabil că va trebui să mergem la hotel pentru că nu se poate sta! Sper să nu luăm vreo amendă că am îndrăznit să ieșin din casă ca să nu ne sufocăm”, a spus vedeta.

Mai mult de atât, cântăreața mărturisește în același mesaj că majoritatea copiilor au ajuns să aibe probleme serioase de sănătate după ce au inhalat fumul greu de suportat.

”Majoritatea copiilor noștri au probleme pulmonare din cauza acestei bătăi de joc fără sfârșit”, a mai scris Claudia Pavel pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro