Clejanii se „ceartă” cu autoritățile. Margherita și Ioniță neagă consumul drogurilor, Poliția spune clar

Clejanii se „ceartă” cu autoritățile. Margherita și Ioniță neagă consumul drogurilor, Poliția spune clar © Spynews

A consumat sau nu Margherita droguri, înainte să provoace accidentul din Capitală, de sâmbătă dimineață? Ei bine, Margherita și tatăl ei, Ioniță de la Clejani, susțin că nu se pune problema de așa ceva. Asta, în condițiile în care Poliția susține clar că aparatul DrugTest a depistat-o pozitiv.

La ieșirea de la sediul unde a dat declarații, Margherita a susținut că nu a consumat alcool și că nu a consumat droguri. Același lucru l-a spus și părintele ei, care a cerut constant să i se prezinte dovezi, în pofida faptului că reprezentanții Poliției Capitalei au menționat, de mai multe ori, ce s-a întâmplat.

Ce spune Poliția

Reprezentanții Poliției Capitalei au precizat două lucruri: alcooltestul a ieșit negativ, DrugTestul a ieșit pozitiv. Asta este doar provizoriu, un rezultat concret urmând să vină în urma prelevării de probe la INML, asta dacă chiar au fost prelevate aceste probe. 

„Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate, i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, se arată în comunicat.

Atât Ioniță, cât și Margherita au negat vehement acuzațiile.

„Ce teste? Alcooltest nu există, droguri nu există. Nu există nimic”, a spus Margherita.

Tatăl ei a tot insistat asupra faptului că „nu există dovezi”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro