A crescut frumos și nu uită niciodată de unde a plecat. Cleopatra Stratan, mesaj emoționant despre orașul natal

+3 click pentru
galerie

A crescut frumos și nu uită niciodată de unde a plecat. Cleopatra Stratan, mesaj emoționant despre orașul natal © instagram

Cleopatra Stran a devenit un nume cunoscut în România încă de când avea 3 ani. Atunci a lansat o piesă ce a devenit cunoscută și fredonată chiar și astăzi de milioane de oameni „Ghiță”. Tânăra a crescut, însă nu a uitat niciodată de locul natal în care s-a născut. 

Pentru Cleopatra Stratan, faima și numele pe care și le-a făcut astăzi în România nu vor putea fi niciodată înlocuite cu locul în care artista s-a născut și a copilărit, orașul Chișinau din Republica Moldova. Cântăreața realizează cât de important este locul natal, iar astăzi deoarece Chișinaul este în prag de sărbătoare, Cleopatra Stratan a ținut să transmită un mesaj emoționant pentru orașul de suflet: „Chișinău...orașul în care m-am născut, în care am zis prima dată cuvântul “mama”. Orașul meu de soare, de vis și plin de viață! Oriunde voi pleca, sufletul îmi va rămâne veșnic aici și voi fi mereu mândră că sunt din Chișinău! La mulți ani, Chișinău”. Postarea a fost foarte bine primită de admiratorii Cleopatrei, astfel că în doar câteva minute a strâns sute de aprecieri.

Cleopatra Stratan are o carieră de succes la noi în țară, iar potrivit unor surse, pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, Cleopatra Stratan solicită un onorariu de 4 000 de euro. La o petrecere privată, cu o durată de timp similară, artista vrea 5 000 de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro