Somație de la ANAF pentru Gigi Becali! Clinica afaceristului, în pericol de a fi executată

+3 click pentru
galerie

Somație de la ANAF pentru Gigi Becali! Clinica afaceristului, în pericol de a fi executată © Hepta

Nici n-a deschis bine clinica, că deja este în pericol. Gigi Becali a fost somat de către ANAF și riscă să își vadă clinica, dedicată tratamentelor oncologice, executată silit.

„În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, stă scris în anunțul ANAF, conform stirilekanald.ro.

Gigi Becali a investit într-un spital care tratează cancerul pe gratis

Patronul Stelei este un renumit filantrop, care nu s-a uitat niciodată la bani atunci când a venit vorba de acte de caritate. Așa se face că finanțatorul FCSB a ajuns să investească într-o clinică în care tratamentele sunt gratuite.

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a explicat patronul FCSB.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro