Clipe grele pentru Răzvan Popescu, înainte de Revelion. Prezentatorul de la ''Star Matinal'' s-a îmbolnăvit

+3 click pentru
galerie

Clipe grele pentru Răzvan Popescu, înainte de Revelion. Prezentatorul de la ''Star Matinal'' s-a îmbolnăvit © Instagram

Răzvan Popescu, îndrăgitul prezentator de la Star Matinal, trece prin clipe grele chiaar înainte de Revelion. Vedeta Antenei Stars a răcit și se află sub tratament, astfel că nu încheie anul 2019 deloc așa cum și-ar fi dorit.

Răzvan Popescu este un om optimist, vsesel și plin de viață. Privește fiecare provocare a vieții ca pe o nouă experință și reușește de fiecare dată să depășească orice obstacol. Așa se va întâmpla și acum, însă până când va putea râde din nou, Răzvan Popescu trece prin momente ceva mai delicate din cauza unei răceli, care i-a cam dat planurile peste cap.

De când a slăbit, Răzvan Popescu are mare grijă de siluta sa, astfel că îi place să facă foarte mult sport. Ei bine, simpaticul prezentator de la Antena Stars va fi nevoit să încheie anul în repaus total, pentru că o răceală neașteptată l-a doborât zilele acestea.

Chiar dacă nu se simte așa cum ar trebui, Răzvan Popescu a decis să împărtășească vestea cu fanii săi, așa cum face de fiecare dată.

''Aveam in plan să termin anul cu o alergare. M-am procopsit cu o răceală, cu temperatură și tot tacâmul, așa că aștept Revelionul cu antibiotice și vitamina C. La mulți ani, 2020 ! 🎄🎄🎄'', este mesajul transmis de Răzvan Popescu.

Și ce credeți, știindu-l o persoană mereu veselă, fanii și prietenii au decis să-i readucă zâmbetul pe buze, astfel că au ținut să glumească cu el și să-i spună că în poza pe care a postat-o pe rețelele sociale, în care anunță că este răcit, seamănă foarte mult cu Florin Salam.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro