Cocuța și Bogdan Boantă, schimb de replici dure la „Asia Express”: „Ți-am zis de 1000 de ori să nu mai țipi”

+3 click pentru
galerie

Cocuța și Bogdan Boantă, schimb de replici dure la „Asia Express”: „Ți-am zis de 1000 de ori să nu mai țipi” © captură video

Oboseala și nervii își spun cuvântul, iar azi, la Asia Express”, Cocuța și Bogdan Boantă și-au aruncat replici dure!

Pentru că drumul spre finala „Asia Express” nu e deloc ușor, concurenții au ajuns la capătul răbdării! Astfel, după ce au dat vina unul pe altul că nu au luat-o pe strada pe care trebuia, Cocuța și Boantă au început să-și arunce replici dure, unul altuia. 

„Ne oprim aici? Eu nu mai merg până nu elucidez acest mister! Tu ești supărat pe mine că am găsit poza prost pentru că nu am mers pe străduța pe care ai mers tu? Dacă tu indirect susții că e din cauza mea, că nu te-am ascultat pe tine! Ăsta e un reproș indirect...doar ce vrei tu, asta o să facem. Tu vei găsi toate mașinile. Și dacă eu am zis că din clipa asta fac ce zici tu, care e problema? Nici așa nu-ți cionvine? Uite ce-mi faci tu mie, reproș, că nu am făcut ce ai zis tu. Nu înțeleg atitudinea...Imaginile vor vorbi de la sine, să vadă toată lumea că el țipă mai tare și este mult mai agresiv. Ăsta ești tu, frate, ești mai isteric și mai crizat și mai rău decât mine de 1000 de ori” a spus Cocuța, plină de nervi.

„Eu orice spun, nu e bine, te-ai încăpățânat să merge în colo...nu mă crezi niciodată! Nu mai țipa la mine, ți-am zis că nu e ok în colo! Nu mai țipa! Ți-am zis de 1000 de ori nu mai țipa, coboară vocea. Acum ce faci? Descurcă-te singură, nimic nu mai fac, dacă tu te descruci singură și găsești singură, nu am dreptul să-mi spun părerea. La mine nu se poate. Nu ai încredere în mine” a completat și Boantă, la fel de nervos. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro