Cocuța și Boantă părăsesc „Asia Express” cu ochii în lacrimi: „Suntem legende”

+3 click pentru
galerie

Cocuța și Boantă părăsesc „Asia Express” cu ochii în lacrimi: „Suntem legende” © captură video

După o cursă lungă și plină de obstacole și după o luptă crâncenă de a nu ajunge ultimii la Gina Pistol și de a intra în marea finală, Cocuța și Bogdan Boantă părăsesc „Asia Express”.

Mereu cu zâmbetul pe buze și plini de umor, puși pe șotii și optimiști dar și extrem de responsabili, Cocuța și Bogdan Boantă au părăsit azi competiția „Asia Express”. Probele au fost grele pentru toată lumea, iar toți cei 6 concurenți rămași în competiție au dat tot ce aveau mai bun pentru a intra în mare finală de mâine. Din păcate, Cocuța și Bogdan Boantă au fost eliminați!

Gina Pistol a anunțat cu ochii în lacrimi că cei doi părăsesc „Asia Express” și, la fel de triști, Cocuța și Bogdan Boantă au povestit ce a însemnat acest concurs pentru ei, dar și cu ce amintiri au rămas. 

„Îmi pare rău că am ieșit cu o zi înainte de finală. Suntem legende în „Asia Express”, avem cele mai multe amulete jucate și câștigate! A fost o experiență foarte grea, foarte frumoasă care m-a făcut să fac lucruri la care nu mă gândeam vreodată” a spus Bogdan Boantă.

Știam sigur că emoțional nu vom reuși să trecem, nu există locul 2 pentru noi, există doar locul 1” a completat și Cocuța. „Îmi era frică de „Asia Express”, îmi era frică că o să ne depășească pe noi” a mai spus Cocuța.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro