Codin Maticiuc, primele sfaturi pentru fetiţa sa. "Să te prind că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta"

+4 click pentru
galerie

Codin Maticiuc, primele sfaturi pentru fetiţa sa. "Să te prind că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta" © Foto: Instagram

Codin Maticiuc este în al nouălea cer, după ce în urmă cu o săptămână a devenit tată. De atunci, celebrul crai de Dorobanţi este, parcă, alt om şi este îndrăgostit lulea de micuţa lui.

Codin Maticiuc şi-a luat în serios rolul de tată şi a început deja cu sfaturile pentru cea mică. Alături de o fotografie postată pe reţelele sociale împreună cu Smaranda, Codin Maticiuc a atenţionat-o pe cea mică cu privire la viaţa pe care şi-o va alege. "La ce view ai avut din prima zi, să te prind eu că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta", a scris Codin Maticiuc.

CITESTE SI: Diferenţă uriaşă! Codin Maticiuc - în urmă cu nouă luni şi acum. FOTO

Codin Maticiuc, un tată împlinit

Codin Maticiuc a fost cel care a postat şi prima imagine cu mânuţa fetiţei lui pe reţelele sociale, vrând să împărtăşească cu prietenii şi fanii săi minunea din viaţa sa. Codin Maticiuc este în culmea fericirii, iar prima declaraţie pe care a făcut-o despre micuţa lui este foarte emoţionantă.

"Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii", a precizat Codin Maticiuc, în urmă cu ceva timp, la XNS.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro