Codin Maticiuc a început cu îndatoririle părintești! Prima oprire: biberonul. FOTO

+3 click pentru
galerie

Codin Maticiuc a început cu îndatoririle părintești! Prima oprire: biberonul. FOTO © Instagram

De când a devenit tată, Codin Maticiuc este parcă un alt om. Totuși, cu greu poți nega că îl prinde foarte bine postura asta. Are grijă de micuța Smaranda ca de ochii din cap, împărtășindu-i din înțelepciunea sa -- în stilul caracteristic, evident.

Chiar recent, Codin Maticiuc s-a pus pe treabă și a început să ia în serios îndatoririle părintești. Mai exact, a început să-i dea micuței mâncărică: cu biberul!

Este pe atât de adorabil pe cât este incredibil, având în vedere că puțini l-ar fi văzut pe „craiul de Dorobanți” în așa o postură. O părerere greșită, am spune, având în vedere că chiar Maticiuc spunea că își dorea de mult copii.

Codin Maticiuc, un tată împlinit

Codin Maticiuc a fost cel care a postat şi prima imagine cu mânuţa fetiţei lui pe reţelele sociale, vrând să împărtăşească cu prietenii şi fanii săi minunea din viaţa sa. Codin Maticiuc este în culmea fericirii, iar prima declaraţie pe care a făcut-o despre micuţa lui este foarte emoţionantă.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a precizat Codin Maticiuc, în urmă cu ceva timp, la XNS.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro