La ce nu poate renunța Codin Maticiuc nici în ruptul capului, chiar dacă are un copil: „Mi-e atât de greu”. VIDEO

+3 click pentru
galerie

La ce nu poate renunța Codin Maticiuc nici în ruptul capului, chiar dacă are un copil: „Mi-e atât de greu”. VIDEO © captură video

Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima dată în urmă cu 2 luni, atunci când fetița lui, Smaranda, a venit pe lume. Deși s-a schimat extrem de mult și s-a cumințit, fostul „crai de Dorobanți” nu poate renunța, nici în ruptul capului, la un lucru extrem de important pentru el. 

Invitat la „Xtra Night Show”, Codin Maticiuc a povestit că nu poate renunța la petreceri, chiar dacă a devenit tată. Sincer și asumat, Codin a spus totul despre acest lucru, astfel încât oamenii să înțeleagă faptul că a fi părinte nu înseamnă să renunți de tot la viața ta. 

„Eu sper ca petrecerile să rămână, au și ele rostul lor. Nu sunt pregătit să renunț total la asta. E o chestie de priorități, vine natural. Dacă îți face plăcere să petreci timpul altfel...asta vreau să fac. Mi-e atât de greu să compar cele 2 momente, în primul rând cu ea stau destul de puțin, stau o oră pe zi, 2 ore, când stau numai eu. Mă dărâmă, sunt momente în care plânge, nu vrei momentele alea...Dacă mă plimb prin casă, e ok. Stau un pic, o mai las jos...” a povestit Codin Maticiuc, la „Xtra Night Show”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest