Cum s-a transformat viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tată: „Smaranda seamănă cu bunica ei” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum s-a transformat viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tată: „Smaranda seamănă cu bunica ei” VIDEO © captură video

Viața lui Codin Maticiuc s-a transformat radical de când a venit pe lume fiica lui, Smaranda. Micuța l-a făcut un tătic responsabil, iar în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Codin a povestit totul despre această frumoasă experiență, dar și despre cum este el, acum. 

Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Codin Maticiuc a povestit totul despre viața lui și despre cum au evoluat lucrurile pentru el, de când a devenit tatăl Smarandei. Fostul „crai de Dorobanți” a mărturisit că el a fost cel care i-a dat Smarandei să mănânce pentru prima dată, cu seringa și că micuța seamănă cu mama lui, al cărei nume îl poartă. 

„Smaranda seamănă cu bunica ei, cu mama mea. Dacă tot i-a luat numele, i-a luat și un pic din chip, sper să semene cu ea și din alte puncte de vedere. E femeia alfa, ce să mai, leoaică, zodia se impune un pic. Mi-e greu să zic dacă m-am obișnuit cu asta, am 2 luni de tată, o lună am fost cu ea, după care am stat 2 săptămâni separați, am fost destul de prins. În 2 luni nu pot să zic că m-am obișnuit. Nu a putut să ia sânul în primul moment și mi-au zis că trebuie să îi dăm cu seringa. O să-i scot ochii toată viața! E o experiență impresionată, sunt primele ore, am văzut-o când s-a născut, eram acolo. Ea este cetățean american, nu am apucat să fac actele și aici. E doar cetățean american” a spus Codin Maticiuc, la „Xtra Night Show”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest