Codin Maticiuc i-a serbat ziua fiului său, de care puțini oameni știu! Ce vârstă are și cum îl cheamă

+3 click pentru
galerie

Codin Maticiuc i-a serbat ziua fiului său, de care puțini oameni știu! Ce vârstă are și cum îl cheamă © Instagram

În urmă cu câteva luni, Codin Maticiuc a devenit tatăl unei superbe fetițe, pe nume Smaranda. O iubește ca pe ochii din cap, fiind foarte atent ca micuța lui să fie fericită și să nu îi lipsească nimic. Însă, șoc: nu este singurul copil al celebrului „crai de Dorobanți”. Doar că acest fapt este știut de puțini oameni!

Chiar acum câteva zile, Codin Maticiuc a serbat ziua fiului său, în vârstă de 9 ani. Mario Dan a împlinit lăudabila vârstă pe 9 septembrie, atunci când „craiul” i-a aruncat o petrecere de pomină. Zicem de pomină, pentru că au fost invitați mulți oameni care sunt frecvent în lumina reflectoarelor, invitați printre care se numără Micutzu și Shelly.

Codin Maticiuc i-a serbat ziua fiului

O poză de la petrecere a postat chiar Codin Maticiuc, protagonist fiind Mario, care are o expresie de pomină, în timp ce este înconjurat de diverșii prieteni celebri ai lui Maticiuc. „Acel moment când realizezi că trebuia să inviţi şi câţiva de vârsta lui”, a scris actorul, la postarea care a stârnit amuzamentul prietenilor virtuali.

Cum a anunțat Maticiuc că are un fiu

Până acum, Codin Maticiuc a ținut bine ascuns acest fapt, punându-și admiratorii pe gânduri atunci când a „strecurat” o mențiune despre fiul său, într-o postare despre crimele de la Caracal.

„Vreau sa știu cine sunt băiețeii ăia care au patrulat în siguranță prin fața casei. Îmi doresc sa fi fost eu în locul lor. Sau câțiva băieți răi cu infracțiuni la activ pe care-i cunosc. Sau chiar Marian Godina. Sau măcar băiatul meu de 9 ani cu doi colegi de la școală. Oricine cred ca făcea mai mult”, a fost o parte din mesajul postat atunci, de Codin Maticiuc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro